dinsdag 20 februari 2024

Pelgrimstocht Woerden - Breukelen

In de veertig dagen tijd wordt er een pelgrimstocht georganiseerd vanuit Woerden op 23 maart. Van Petrus naar Pieter. Het heeft met Bonifatius te maken, daar zal ik later over bloggen. Terug reizen we met de trein naar station Woerden. Als mijn blessuretjes het toelaten loop ik mee. Hierbij het persbericht:

Voorafgaand aan de Stille of Goede Week wordt er zaterdag 23 maart een wandeltocht georganiseerd van Woerden via Kockengen naar Breukelen. Er is ook de mogelijkheid om in Kockengen te stoppen na 12 km.
De volledige tocht is een kleine 20 km lang!
De pelgrim gaat op weg naar een duidelijk doel, een bestemming in de wereld, en misschien ook wel in zichzelf of bij God. Onze gedachten worden gekleurd door de Stille Week voor Pasen die na deze zaterdag begint.
Naast gezelligheid is er ruimte voor het overdenken van de vragen die je meeneemt op je weg.Om 9:15 is de dagopening in de Petruskerk in Woerden. Rond 13:00 komen we aan in Kockengen, waar we in de Gereformeerde Kerk onze lunch kunnen nuttigen (Let op: Deze brengt u zelf mee!). Rond 13:45 begint de tweede etappe naar Breukelen waar we rond 15:30 de dag met elkaar afsluiten in de Pieterskerk.

Iedereen is van harte welkom! Meldt u zich wel even aan voor 15 maart?
Meer informatie en aanmelden via 12wandeltumee@gmail.com



Geen opmerkingen: