zondag 29 december 2013

Catharijnekerk

Het is voorjaarachtig in deze Dagen na Kerst. Vandaar dat we zondagmiddag langs en door onze favoriete  Utrechtse kerken zijn gelopen om nog wat  laatste decembersfeer op te snuiven. En alvast een kaarsje te branden in de Catharijnekerk ter afsluiting van 2013. Ik kijk terug op een mooi jaar met als hoogtepunt de geboorte van ons kleinkind. 'k Wist niet dat me dat zoveel zou doen. Voor 2014 hebben we mooie plannen gemaakt, zoals een verbouwing aan het huis, ik ga op reis met onze zoon naar Dubai en Oman, er komen veel uitdagende veranderingen op het werk, ik ga een basiscursus filosofie geven, we willen deze zomer weer terug naar Italië. En meer. Het besef dat je gezondheid het hoogste goed is, is alleen maar toegenomen het afgelopen jaar. Gelukkig hebben we beide ook op dat gebied een goed jaar achter de rug.
 
 
En verder is het een week van  de Top 2000 luisteren, de hoogtepunten van het afgelopen jaar opnieuw lezen, zien en horen. Bijvoorbeeld een van de Ontdekkingen van dit jaar, Maaike Ouboter:

1 opmerking:

Anoniem zei

We moeten elkaar ontmoeten in 2014. Overigens waren we gisteren ook in Cathatijne Convent met het originele verhaal van het cabaret. Groet Jan Dirk